Pininfarina új tesla

Tesla-ellenfelet készít a Mahindra

Épp csak aláírta a megállapodást a Forddal arról, hogy megvizsgálják egy esetleges stratégiai partnerség lehetőségét, a Mahindra ezzel párhuzamosan egy új, elektromos prémiummárka létrehozásán dolgozik. Ehhez pedig már rendelkeznek is a megfelelő márkanévvel és fejlesztőgárdával, az indiai cég tulajdonában lévő Pininfarinát használják fel erre a célra.

Pininfarina

A hírek szerint már a 2018-as Genfi Autószalonon leleplezik az új márka első autójának, egy luxuslimuzinnak a prototípusát, és öt éven belül már egy nagy méretű szabadidő-autó és egy városi autó alkotja a választékot, középtávon pedig a H2 Speed tanulmány által jelzett szuperautó is megjelenhet. Nagyteljesítményű változatok is lesznek az egyes modellekből, a Formula E világbajnokságban szerzett tapasztalatait használja fel erre a Mahindra. Különösen gyors töltési módszeren is dolgoznak, ami a konkurencia fölé emelné tudásban az új Pininfarinákat.

Forrás: http://www.automotor.hu/hirek/tesla-ellenfelet-keszit-a-mahindra/

pickuptalalkozo_elokep

Pickup találkozó

A Pickup 4×4 – Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum közösen rendezi meg július 8-án a Pickup & 4×4 Fesztivál-t a Hungaroringen.


A Pickup 4×4 – Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum közösen rendezi meg július 8-án a Pickup & 4×4 Fesztivál-t a Hungaroringen  A Magyarországon és Európában is egyedülálló fesztivál nem az „őrült off-roadozásról” fog szólni! Igényes, interaktív, az egész család számára kikapcsolódást nyújtó, egész napos program koncertekkel, gyermekprogramokkal, off-road vezetéstechnikai segítséggel az épített és a természet adta erdei környezetben, a HUNGARORING kellős közepén!hungaroring_off_road
Instruktoraink mindenkit megismertetnek a pick-up és 4×4 vezetéstechnikai alapokkal. Valós off-road környezetben próbálhatja ki mindenki saját pick-up vagy 4×4-es autóját, felügyelt körülmények között, szakmai segítséggel. A kezdőtől a profi szintig, mindenkinek tudunk vezetéstechnikai segítséget nyújtani. A helyszínen új autó bemutatókkal várjuk az érdeklődőket, így nem csak „szalon körülmények” között lehet majd azokat kipróbálni, hanem élesben, változatos terepviszonyok között is!Ha elég bátor valaki, kipróbálhatja a mobil off-road pálya extrém emelkedőjét és lejtőjét, illetve az autóhintát is. Így garantáltan olyan élményben lesz része, amit nem könnyen fog elfelejteni!

offroad_autohinta

Bárki jelentkezhet Monster Truck utasnak, sőt a bátrabbak akár vezethetik is! Egy újabb felejthetetlen élmény, amit nem igazán lehet hétköznapinak nevezni. 

extreme-off-road

Azok számára ajánljuk az épített off-road pályát,  akik el szeretnének lesni egy-két vezetéstechnikai fogást. Saját autót vezetve, instruktori segítséggel lehet végigmenni a különféle terepakadályokon; rámpán, vizes árkon, rázóköveken, emelkedőn és lejtőn, akár extrém, oldaldöntött helyzetben is.  

pickup_a_melyben

Mivel tud többet egy épített pick-up vagy 4×4-es autó a „gyári” társaihoz képest? Most garantáltan kiderül, gyertek el és nézzétek meg vagy próbáljátok ki! Mi az a terepszög, rámpaszög, futómű emelés, body kit? Hogyan kell szakszerűen csörlőzni és terepváltót használni? Erre mind választ adnak tapasztalt kollégáink és instruktoraink és, ha kis szerencséd van, könnyen összefuthatsz „Dakaros” versenyzőkkel is, akik biztosan tudnak majd sok érdekes dolgot mesélni a tereprally autókról is.

pickup_sivatag

Több Pick-up és 4×4-es autót várunk külföldről is, az egyik legérdekesebb lesz talán egy 6×6-os épített pick-up. Na, erre még mi is kíváncsiak vagyunk!

6*6-os pickup

A színpadon folyamatosan lesznek különféle autó bemutatók, koncertek, díjátadások. A fesztiválra várjuk a Pick-up és 4×4 szépségverseny díjazottjait, így különleges és extrém autókban sem lesz hiány. 

szép pickupok

A fesztiválon nagyon sok nyeremény kerül kiosztásra, több mint 1 millió forint értékben! A fődíjak egy egyszerű regisztrációs űrlap kitöltése vagy tombola megvásárlása után nyerhetők meg, kinek kedve szerint. 

Fődíj: Egy szett KMC ROCK STAR felni 18”x9” méretben!

Értéke 609 000 Ft!

kmc_rockstar_felni

A július 8.-i időpont miatt valószínűleg nem lesz hideg a fesztiválon, de a forró hangulatot a megrendezésre kerülő bikinis autómosás és bikini bemutató is garantálni fogja!

Bikinis autómosás

14 éves korig ingyenes a belépés, a legkisebbeket arcfestés és több érdekes gyermekprogram várja. Aki nem rendelkezik pick-up vagy 4×4-es autóval annak is érdemes kilátogatnia a Hungaroringre, mivel az 50 méterre található parkolóban ingyen leteheti gépkocsiját és gyalogosan bejöhet a rendezvényre. Nekik találtuk ki a Dzsungel Taxit, amelyet szintén ingyenesen igénybe véve, mindenki megtapasztalhatja a pick-up és 4×4 élményt!

Ingyenes parkolás

Legyen a TE autód is Dzsungel Taxi!

A fesztivál területén egész nap street food várja a vendégeket, a VIP vendégek részére külön catering szolgáltatás kerül kialakításra.

Street food a pickup találkozón

A fesztivál végén pick-up és 4×4 autók felvonulása zárja majd az eseményt, reméljük Ti is csatlakoztok majd!

Pickupok felvonulása

Szóval, mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy látogasson ki július 8-án a HUNGARORING-re a Pick-up 4×4 Fesztiválra! Garantáltan olyan programokkal várjuk az egész családot, ami után nagyon sok új élménnyel fog mindenki hazatérni!

 

On-line jegyvásárlás:
http://terepenvezetek.hu/hu/pickup4x4

Az esemény Facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/170083056837315

Az esemény a HUNGARORING hivatalos oldalán:
http://hungaroring.hu/hu/esemenyek/pickup-4×4-fesztival 

A Himalaya-Auto Kft. hivatalos Facebook oldala:
https://facebook.com/MahindraMagyarorszag

 

Barcelona Mahindra

Mahindra Barcelonai találkozó

Barcelona Mahindra

Barcelonában jártunk, Mahindra találkozón. Sok újdonsággal találkoztunk, ha érdeklik a kulisszatitkok kattintson és nézze meg a galériánkat.

 

Barcelonában a GOA

Barcelonában a KUV100

Barcelonában a XUV Aero

Barcelonában a XUV500 W10

 Barcelonában a XUV500 W10 Sport

És a kulisszák mögött 🙂

 

Totalcar: Mahindra Genio teszt – 2015

cikk_151010Amit a kocsiban látni, az mind alapáras, nincs extralista. Persze mindenféle felépítményt lehet kérni, de az már más lapra tartozik. Így a jelenlegi piacon a legolcsóbb, és a legnagyobb platóval, illetve talán a legnagyobb hátsó lábtérrel rendelkező modell.

Totalcar: Mahindra Goa pickup teszt – 2013

cikk_131215A típust többször teszteltük, a konklúzió minden esetben az volt, hogy formailag szokatlan, műszakilag jó, használati értékét tekintve még jobb. Pár nappal ezelőtt egy pickup összehasonlító tesztben nyaggattuk – hogy miként állt helyt, az rövidesen kiderül.

Autónavigátor: SUV összehasonlítás

cikk_130415Praktikus szempontok alapján hétüléses, összkerékhajtású modelleket kerestünk. Melyik márka adja a legjobb árat? Három ázsiai modell, amelyek megkaphatók 10 millió forint alatt. Akár bőrkárpitozással, összkerékhajtással és hétülésesen.